The smart Trick of su kaçağı tespit That No One is Discussing

Wiki Article

Dolayısıyla bu cihazı kullanan tesisat ustalarıyla iletişime geçerek sorunu çözebildik. Bu cihazları araştırırken sizinle de konuşmak istedim. Aşağıda listelediğim en iyi su kaçak tespit cihazı markaları için tek başıma karar vermedim. Evimize gelen usta ve kullanıcı yorumlarını da gözettim.

Su kaçağı tespiti sırasında, evinizin içindeki ve dışındaki boru hatlarının incelenmesi önemlidir. Tesisat sisteminizin detaylı bir analizi yapılmalı ve olası zayıf noktalar belirlenmelidir.

Su kaçaklarını tahmin ederek değil, teknolojik cihazlarımız ile noktasal olarak tespit ediyoruz.

 Şimdi ise teknolojinin lawnımı ile yaşanılan sorunlar kolaylıkla çözülür hale gelmiş durumdadır. Kameralı cihazlar, su kaçağının olduğu yerde devreye girerek sorunlu tesisat ya da pimaş borusundaanında sağlanır ve hızlı bir şekilde tamiri yapılır.

Su kaçağı tespiti için kullanılan en yaygın cihazlardan biri termal kameralardır. Termal kameralar, sıcaklık farklılıklarını algılayarak su sızıntısının olduğu bölgeleri belirleyebilir.

Evinizde ya da yukarıda saydığımız mekanlardan herhangi birinde iseniz ve tüm musluklarınız kapalı olduğu halde su sayacınız sürekli dönüyorsa bir yerlerde su kaçağı olduğundan emin olabilirsiniz.

Su faturanız son zamanlarda yüksek mi geliyor, su kaçak tespiti en son gelen su faturalarınızı karşılaştırarak fiyat farkından bir analiz yapılabilir, elbette bu daire de oturan kişilerin değişmemesi durumunda geçerli bir inceleme olacaktır.

Biraz enteresan su kaçak tespiti gelebilir ancak bu çalışma sayesinde pis su tesisatındaki arızayı belirleyebilirsiniz. Su sızıntılarının en çok yaşandığı yerlerden birisi klozetler olmaktadır.

Sızıntıyı anında bulabileceğiniz bu kameralar sayesinde sızıntı olan bölgeye lokal müdahale yapılabiliyor. Kullanımı son derece pratik olan bu cihazlar sizi ekstra masraftan kurtarıyor.

Pimaş Yıkama: Pimaş borularınızı tıkanıklıklardan arındırarak tesisatınızın uzun ömürlü olmasını sağlarlar.

Robotla Sızıntı Tespiti Robotlar , hem su tesisatçısı temiz su şebekelerinde hem de gider hatlarında oluşan kaçakları tespit etmek için kullanılıyor .

Sıcak su kaçak tespiti cihazı olan termal kamera aynı zamanda ısıtma/kalorifer tesisatı kaçakları için de kullanılır.

Merhaba ben Sadettin Elektrik ustasıyım 35 yıldır bu mesleği yapıyorum, Su tesisatı ve mekanik işlerinden de anlıyorum, Her türlü Elektrik ve tesisat işlerinizde lawnımcı olurum..

Bir binadaki su kaçağını bulmak eskiden zahmetli ve masraflı bir işti. su kaçağı tespiti Duvarların kırılması ve su sızdıran borunun aranması birçOkay sorunu da beraberinde su kaçağı tespit getiriyordu. Teknolojiyle birlikte artık bu işlem tarih oldu. Termal su kaçağı tespit cihazlarıyla duvarları kırmadan borular görünebiliyor ve su akışının usual olup olmadığı rahatlıkla tespit edilebiliyor.

Report this wiki page